Kim_Saarinen_Modomo_Films_kasvokuva.jpg

Kim Saarinen

Olen Modomo Filmsin perustaja, yrittäjä ja kansainvälisesti palkittu elokuvantekijä. Taiteellinen kunnianhimoni on löytää uusia, myyviä ja mielenkiintoisia lähestymisnäkökulmia mainosvideoihin ja elokuviin. Rakastan sitä, mitä teen ja se näkyy sekä työskentelyssäni että videoissani.

 

Palautetta tehdyistä projekteista

Olin erittäin positiivisesti yllättynyt tuloksesta, kun tanssiteatteritraileri valmistui: Elokuvaohjaaja, joka ei ennestään tuntenut töitäni eikä pahemmin aihettakaan, oli täydellisesti onnistunut vangitsemaan teoksen maailman. Traileri sai erittäin paljon kehuja ja positiivista palautetta. Saarisella on korkeatasoinen ammatillinen koulutus, mutta mikä tärkeintä – hänellä on synnynäinen lahja. Työskennellessä hänen kanssaan on nopeasti ilmiselvää, että kyseessä on monipuolinen, kypsä ja vaistoiltaan äärimmäisen herkkä taitelija.
— Cilla Back, teatteriohjaaja
Useat yhteiset projektimme ovat osoittanneet Kimin laaja-alaisen osaamisen kuvaajana ja leikkaajana. Visuaalinen innovatiivisuus on Saarisen ehdottomia vahvuuksia. Hänen kykynsä löytää uusia näkökulmia ja tuottaa nopeita oivalluksia on kerrassaan hämmästyttävä. Yhteistyökumppanina äärimmäisen tarkka, tunnollinen ja luotettava.
— P.J. Piippo, käsikirjoittaja-ohjaaja
The film (Body Language Zone) is amazing. The cinematography is delightful, the performance is extremely funny! The choreography is incredible! The idea and execution is highly creative and entertaining. I can’t say anything bad about this film, it’s going to be with me in my memory for several days, no doubt about it! Congratulations for the filmmaker, which by the way, has a very pleasant style. I recommend this film!
— Festival International de Cine Autor, Festival Jury (Mexico, 2017)
Olipa kiva kuvauspäivä!! Oli kokemisen arvoinen keikka. Turhaan hermoilin, muistanko kaikki repliikit, kun palasteltiin useampaan ottoon, niin energiakin säilyi alusta loppuun.
— Talentree Oy:n kuvattava
Aivan ihana. Ai että. Itkettää ja naurattaa vuorotellen. Video on ihan huippu. Mahtavaa ajatella, et sen saa katsoa uudestaan ja uudestaan vielä vuosienkin päästä.
— Outi Joronen, hääkuvauksen tilaaja
Todella mukava ja rento videokuvaus takana! Voisin sanoa, että nautin tästä uudesta kokemuksesta Eli ei kannata jännittää ja Kimin kanssa oli erittäin mukavaa ja rentoa työskennellä.
— Video CV:n kuvattava